Български географски онлайн фестивал 2022 г.

Български географски онлайн фестивал 2022 г.

Тази година на 16 и 17 април Българският географски фестивал ще осъществи седмото си издание, което ще бъде изцяло в онлайн среда. Пандемичната обстановка все още не позволява спокойното и свободно провеждане на масови събития на живо. Развитието на технологиите ни позволява да поддържаме географския дух въпреки трудностите на времето и да съхраним ентусиазма на географската общност в България до по-добри времена, когато ще успеем да възстановим фестивала в класическия му вид. 

Българският географски онлайн фестивал ще включва разнообразни събития в богата програма. Запознайте се с най-важните дати, свързани с участието, организацията и провеждането на фестивала:

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СЪБИТИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ГЕОГРАФСКИ ОНЛАЙН ФЕСТИВАЛ

До 1 април 2022 г. може да изпращате предложения за събития в рамките на Българския географски онлайн фестивал. Всеки човек, институция или организация може да предложи събитие в онлайн формат, което възнамерява да организира. Примери за такива събития са научнопопулярна презентация, образователна работилница, обучение за учители, кръгла маса, представяне на книга, премиера на филм и т.н. Включването на предложените събития в официалната програма на Българския географски онлайн фестивал зависи от решение на Организационния комитет след запознаване с направените предложения. Организационният комитет ще се свърже с всеки човек и организация, подали предложения за събитие. За подходящи формати на събития може да прегледате програмата от първия и втория ден на фестивала през 2021 г.

Организации, които желаят да станат партньори или спонсори на фестивала могат да се свържат с нас по e-mail: hello@geograf.bg

Предложенията за събития може да правите в посочената онлайн форма:

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Някои от събитията на Българския географски онлайн фестивал ще изискват предварителна онлайн регистрация (Студентски куиз, Ученическо състезание "Онлайн разходка с изненади" и др.), тъй като ще бъдат с ограничен брой участници. В периода до 8 април 2022 г. ще може да направите регистрацията за предложенитие събития, които изискват предварително записване. Голяма част от събитията ще бъдат публични и с неограничена аудитория. Следете страницата на Географ БГ активно, за да следите актуалните новини около регистрацията.

ОРГАНИЗАТОРИ И ОРГАНИЗАЦИОНЕН КОМИТЕТ

Българският географски фестивал се организира от Географ БГ и Българско географско дружество. Организационният комитет за провеждане на фестивала е в състав: проф. Румен Пенин (председател), проф. Климент Найденов, проф. Стоян Недков, проф. Милен Пенерлиев, доц. Георги Бърдаров, доц. Стелиян Димитров, доц. Димитър Симеонов, доц. Веселин Петков, гл. ас. Димитър Желев, гл. ас. Евгения Сарафова, гл. ас. Атанас Китев, гл. ас. Августа Степчич, гл. ас. Калоян Цветков, гл. ас. Мария Петрова, ас. Христина Проданова, д-р Теодора Димитрова, Лидия Семерджиева, Десислава Христова, Боян Петров, Кирил Николов, Иван Иванов - Suricactus. 

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Село Теплен в подножието на планината Стъргач

ггф