Тениска с кауза „Господи, Готин Факултет!“

През 2024 г. Геолого-географският факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организира кампания "Тениска с кауза" с цел набиране на средства за популяризиране на факултета и подобряване на средата в него. 

Всеки студент, преподавател, служител, възпитаник и приятел на ГГФ има възможност да закупи за себе си и за свои близки специалната тениска с кауза „ Господи, Готин Факултет!   и по този начин да подкрепи ГГФ. Цената на тениската е 30 лв. 10 лв. от цената на всяка тениска ще бъдат целево дарени на ГГФ за подкрепа на инициативите на факултета за популяризиране на науките за Земята сред учениците и обществеността. Тениските са с мъжки, дамски и детски модел.

Заявката за закупуване на тениска може да направите до 23 юни 2024 г. в електронната форма ТУК. Отпечатването на тениската е еднократно и ексклузивно за пожелалите да се сдобият с нея. Служителите, студентите на ГГФ и живущите в София ще могат да получат тениските в началото на юли месец в ГГФ (като заплатят на място); Доставките на тениските извън този период и в страната ще стане чрез „Еконт“ с наложен платеж и за сметка на получателя.

Насладете се на лято 2024 с тениската с кауза „ Господи, Готин Факултет!“ и подкрепете любимия факултет.

PS: През 2023 г. от кампанията бяха събрани 1960 лв., с които бяха подкрепени 7 инициативи, свързани с популяризирането на факултета и подобряването на средата. 

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Бохинското езеро в Словения

ггф