Невиждано досега 3D-моделиране на Искърското дефиле

От Geographica представят първото по рода си пълно заснемане и 3D моделиране по цялото протежение на Искърското дефиле. Уникалното видео на 3D модела (облак от точки) представя 50-километровия участък между селата Церово и Зверино.

„ГЕОГРАФИКА“ ООД е консултантска компания, основана през 2008 година, специализирана в предоставянето на услуги и цялостни съвременни и високотехнологични решения в областта на регионалното планиране и развитие, анализ и планиране развитието на организации, региони и територии, управлението и опазването на околната среда, Географските информационни системи (ГИС), цифровата картография и тяхното приложение, информационните технологии, провеждане на специализирани обучения.

„Географика“ ООД развива дейността си на основата на високия професионализъм, квалификацията и опита на своите експерти в съчетание с изключителните качества на геоинформационните технологии и възможностите, които те предлагат в събирането, обработката и анализа на геопространствени данни и генерирането на географска информация, необходима при управлението на територии и организации.

Публикувано от Spasimir

Сподели

Снимка на деня

Музиканти от Доленския район в Словения

ггф