Географ БГ е с нов сайт

Развълнувани сме да обявим старта на новия освежен и лесен за използване сайт.

Този април се проведе не само Географския фестивал в Русе, но и стартирането на нашия обновен уеб сайт.

Географ БГ се промени и продължава да се развива в положителна насока от самото си създаване. Когато гледаме към бъдещето осъзнаваме, че светът се развива – науката, децата, които обучаваме и ние като организация.

За тази цел се надяваме да продължим да растем и да надграждаме постигнатото като надеждна образователна институция. Стремим се да се подобряваме във всяко едно отношение и да виждаме подкрепа от Вас. Упорит труд, много щастливи деца, публикации, снимки от цял свят, успешни събития и любов към всеки, ние от Географ БГ сметнахме, че е настъпило времето сайтът ни да се промени, да бъде по-свеж, модерен и професионален. Затова променихме визията, прехвърлихме цялата налична информация от стария сайт, преподредихме и разпределихме в категории за всеобщо улеснение.

Освен това новата платформа на сайта позволява ново, още по-голямо разнообразие от съдържание и възможности, с които да доразвием потенциала на нашата идея. Така че очаквайте още новини, свързани със сайта в най-скоро време.

Благодарим на целия екип, който неспирно работеше за промяната, както и на всички читатели за подкрепата!

Не на последно място искаме да Ви споделим, че подборът на шрифт в новият сайт не е случаен. Близо всеки пети страда от някава форма на дислексия, затова и използваме шрифта Adys, който е предназначен за хора с такива затруднения. 

Надяваме се, че работата ни Ви харесва, всякакви забележки, коментари и предложения са добре дошли на нашият имейл адрес hello@geograf.bg или webmaster@geograf.bg!

Екипът на Географ БГ

Публикувано от suricactus

Млад географ и програмист с безкрайно любопитство към света около нас, поради което често набира емпирични географски данни от страната и чужбина.

Сподели

Снимка на деня

Най-симетричната сграда! Великият Тадж Махал