Евгения Сарафова е номинирана за Жена на годината на списание GRAZIA

Списание GRAZIA за единадесетата година провежда конкурса „Жена на годината“. В него отличава най-добрите в 10 категории – Модели, Дизайнери, Aктриси, Музика, Спорт, Телевизия, Интернет, Общество, Бизнес и Послание във времето. Във всяка категория са номинирани по 4 участнички. Критерият е базиран на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година.

Евгения Сарафова, съосновател на Географ БГ, е номинирана в категория „Интернет". Тя е доктор по Дистанционни изследвания на Земята и планетите, преподавател в Софийския университет, майка и любознателна дама, отличена в престижната селекция на Forbes „30 под 30” през 2016г. „Да успееш да запалиш децата по географията – онази, която повечето от нас свързват с трудно разчитане на карти и наизустяване на столици, но да намериш алтернативен начин да я превърнеш в забавление". Това е предизвикателството в кариерата на Евгения Сарафова. 

До 29 ноември можете да я подкрепите на този адрес. Трябва да се регистрирате, да потвърдите през мейл и да гласувате в категория „Интернет".

Публикувано от dianakirova

Сподели

Снимка на деня

Изглед към град Чефалу, Сицилия

ггф