Българско географско дружество търси да отличи млади географи

Българското географско дружество с инициатива по случай 24 май

Българско географско дружество търси да отличи млади географи по случай 24 май 2021 г. - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Всеки учител или родител може да предложи отличил се ученик на областния кръг на Националната олимпиада по география и икономика (от 5. до 12. клас) за получаване на специална грамота от Българското географско дружество. 

За номинация се допускат ученици с резултат над 170 точки или такива с по-нисък резултат, но заели едно от първите три челни места във възрастовата група за областта, в случаите когато най-високи резултати са под 170 точки.

Как се предлага ученик?

  1. Напишете писмо до Българско географско дружество на e-mail: office.bgs@geography.bg;
  2. В писмото посочете имената на ученика, класа, училището, населеното място, името на учителя по география;
  3. Оставете данни за кореспонденция: мобилен телефонен номер, най-близък офис на Еконт;
  4. Към писмото е необходимо да приложите линк или файл с резултатите от областния кръг, чрез които да се установи резултата на ученика.

Какъв е срокът за номинация? 

Предложения се приемат до 11 май 2021 г., вторник.

Екипът на Българско географско дружество ще утвърди направените номинации след справка с резултатите и ще се свърже с учителите (родителите), направили номинацията. При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа на БГД на посочения e-mail адрес.

Публикувано от Spasimir

Сподели

Снимка на деня

Панорамата от кулата на Джото, Флоренция

ггф