Имейл : hello@geograf.bg
Телефон : (+359) 89 443 1427
Вход
Регистрация
В коя от романоезичните държави паелята е традиционна гозба?
Националното ястие на Франция, което е смесица от печени зеленчуци, предимно патладжани, тиквички, пиперки, домат, лук, чесън и подправки, се нарича:
Как се нарича соевото сирене, което се използва в кухнята на Далечния Изток?
Как се наричат еврейските храни, които са чисти по смисъла на Талмуда?
Какво представлява "чорисо" или "чоризо", характерно ястие за региона на Латинска Америка?
В коя централноевропейска държава можете да си похапнете местното традиционно ястие гулаш?
Ястието гуакамоле, приготвено от авокадо, е традиционно за...
Коя от типичните за Русия и Източна Европа супи е с основна съставка зеле?
Какво представлява "чапати"?
Кое ястие от ориенталската кухня е познато като "турска пица" в Западна Европа?
Copyright © 2022 - Geograf.bg