Запишете се за безплатно обучение за учители по География и икономика

* Обновена на 01.02.2018 г.

Ние вярваме, че учителите са най-голямият ресурс на една нация. От тях буквално зависи бъдещето на обществото, защото те „моделират“ идните поколения. Ние работим активно вече над 3 г. с учители по География от цялата страна и отдавна искаме да проведем обучения за използване на съвременни технологични достижения в обучението по География.

Днес науката е не просто учене на факти, написани в учебника, а иновативна и технологична. За съвременните деца сателитите, навигационните системи и мобилни приложения са познати и близки до тях технологични решения, които обаче трудно намират място в българското училище. Досега екипът ни е срещал огромно желание от страна на учители по География за провеждане на обучения, свързани със съвременните географски технологии. С проекта целим да обучим голям брой учители да ползват тези възможности, за да преподават по съвременен начин уроците в училище.

Продължителност на обучението: 1 ден, 09:30 - 16:30 ч.

Местоположение: гр. София. Разходите за транспорт/нощувки и др. се поемат от участниците.

Точен адрес на залата, както и друга важна информация ще получите при потвърждение за записване по email/ телефон.

Програмата включва разглеждане на основните технологични направления на географската наука, тяхното приложение в учебните часове и възможности за използване на общодостъпни интерактивни картографски визуализации в часовете.

Ще разгледаме:

  • Уеб сайтове с интерактивна картографска визуализация

  • Мобилни приложения с екологични и космически данни

  • Сателитни навигационни системи и тяхното място в часовете

Настоящият проект се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България "Ти и Lidl за по-добър живот", в партньорството с Фондация „Работилница за граждански инициативи" и Български дарителски форум.


Местата за обученията се изчерпаха на 01.02.2018 г. Ако желаете да се свържем с вас при евентуално освобождаване на място за някоя от датите, моля попълнете формата по-долу.

Публикувано от dianakirova

Сподели

Снимка на деня

Изглед към град Чефалу, Сицилия

ггф