Следвай Географ БГ в Instagram

Следвай Географ БГ в Instagram

Географ БГ разширява онлайн присъствието си чрез създаването на собствен профил в социалната мрежа Instagram. Потребителското ни име на Географ БГ е geograf_bg. Тук ще можете да проследявате и фотографиите в рубриката ни Снимка на деня, както и много други интересни снимки и видео клипове. Последвайте ни в социалната мрежа за видео и фото споделяне! 

Instagram е онлайн мобилна социална мрежа, която служи за споделяне на снимки и кратки видеа. По оригиналната идея, снимките са квадратни като от фотоапарат на Polaroid или Kodak, но версията 7.5, издадена през 2015 г., позволява на потребителите да споделят снимки и видеа с различни размери. Освен това те могат да добавят филтри на снимките си, а максималното времетраене на видеата е 15 секунди.

Instagram е създаден от Кевин Систром и Майк Крийгър и е пусната през октомври 2010 г. като безплатно мобилно приложение. Услугата бързо добива популярност и през април 2012 г. е използвана от над 100 милиона потребители по целия свят, а през декември 2014 г., те наброяват над 300 милиона. Приложението може да бъде свалено чрез Apple App Store, Google Play и Windows Phone Store.

Публикувано от dianakirova

Сподели

Снимка на деня

Изглед към град Чефалу, Сицилия

ггф