Конкурс за най-яка лятна снимка с тениските на Географ БГ

За кого е конкурсът?

За всекиго! Ако гордо носиш някоя от нашите географски тениски и обикаляш с нея по супер интересни места в страната и чужбина, не се колебай да ни изпратиш снимка на себе си на заветния връх, край любимото езеро, в невероятната пещера или при който и да е друг впечатляващ природен или културно-исторически обект.

Каква е наградата?

Географ БГ ще раздаде специални географски награди на тези, които ни впечатлят най-много! Всеки от отличените ще получи още една географска тениска по свой избор, географска чаша и научно-популярна географска литература. 

Как да изпратим снимка?

Снимките в дигитален формат, придружени с кратко текстово описание (място на заснемане, име на автора и име на снимката), изпращайте като съобщение във Facebook страницата ни или на имейла ни hello@geograf.bg. С изпращането на снимката участникът в конкурса се съгласяват тя да бъде публикувана на сайта на Географ БГ и съпътстващите я социални мрежи.

Докога е конкурсът?

Конкурсът за най-яка лятна снимка с географска тениска (модели "Високи сини планини" и "Горда Стара планина") е отворен до 17 септември 2017 г. (неделя). Не се колебайте да споделите яките моменти на лятото!

Изрично поясняваме, че няма да допускаме за участие снимки, при които си личат рискови обстоятелства, застрашили живота на участника на снимката, фотографа или други хора. Бъдете разумни! 

Публикувано от dianakirova

Сподели

Снимка на деня

Бохинското езеро в Словения

ггф