Благодарствено писмо от организационния комитет на Световния ГИС ден в България

Уважаема д-р Сарафова,

С настоящето писмо бих искала да благодаря на Вас и ГЕОГРАФ БГ за официалното партньорство и сътрудничество в отбелязването на онлайн конференцията по повод Световен Ден на Географските информационни системи в България тази година.

На 18-ти ноември светът чества Световния Ден на Географските информационни системи в над 100 страни, обединявайки десетки хиляди потребители на Географските информационни системи. Въпреки предизвикателствата, наложени от епидемията от коронавирус, България също присъства, и то достойно, на международната карта на този престижен форум.

Имам удоволствието да Ви информирам, че онлайн конференцията събра повече от 1800 гледания от участници от цялата страна, представители на почти всяка една сфера на икономиката у нас, в това число централната и местна власт, бизнеса, неправителствените организации и академичната общност и много други. С всяка изминала година събитието добива все по-голяма популярност, събирайки ГИС общността у нас и допринасяйки за нейното разрастване.

За успеха на ГИС Ден 2020 в страната ни съществена роля изигра богатата платформа от партньори на събитието, в това число ГЕОГРАФ БГ, за което бих искала още веднъж сърдечно да Ви благодаря.

С пожелание за все по-успешно сътрудничество за прилагане на ГИС в полза на обществото.

С уважение,
Евгения Караджова
Председател на организационния комитет на Световния ГИС Ден в България

Публикувано от Spasimir

Сподели

Снимка на деня

Чудесен изглед към Родопите от древния Белинташ

ггф