Уебинар: Дизайн на образователни ресурси с Canva

На 09.02.2023 г. за първи път ще организираме уебинар, посветен на изключително лесния и удобен софтуер за изработване на дизайни Canva.

В програмата са включени:

- Какво представлява Canva и какви са възможностите за безплатно използване от учители

- Как можем да правим групови дейности и брейнсторминг в дигиталната среда на Canva

- Как можем да даваме задания на учениците, да ги преглеждаме и оценяваме

- Как да правим слайдове, да работим с аудио, видео и анимации

- Как да използваме изкуствения интелект на софтуера, за да генерираме текстове

Възможностите на Canva са наистина огромни. Голяма част от визуалното съдържание, което виждате във Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, е всъщност генерирано в този софтуер. Той е създаден, за да бъде интуитивен и лесен, така че е подходящ както за начинаещи, така и за хора с добри дигитални умения.

Какво ще получат участниците?

- В четвъртък, 9 февруари, в 19:00 ч., ще направим уебинар, в който ще можете да видите демонстрации на основните функционалности; ще научите как да заявите безплатен образователен лиценз за софтуера;

- След уебинара всеки участник ще получи достъп за една година до онлайн курс, в който се намират готови шаблони и ресурси - готови слайдове, видео съдържание по теми от учебното съдържание по география, готови разработени задания за брейнсторминг и други групови дейности, които стимулират критичното мислене на учениците. При заявка от повече участници, уебинарът може да бъде повторен безплатно.

Цена на уебинар + онлайн курс: 40 лв.
Записването става ТУК.

Връзка има и в описанието на събитието. Можем да издадем фактура на всяко училище, което желае да запише свои служители. След обучението всеки участник ще получи сертификат за участие. Обучението не предоставя кредити. Можете да платите както по банков път, така и на каса Easypay - ще получите инструкции по email, след като се регистрирате.

Ако имате въпроси, моля пишете на weare@pixelcompanystudio.com

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Село Теплен в подножието на планината Стъргач

ггф