Училището по наука Izzi Science for Kids открива нова сграда и възобновява приема за деца от 1. до 4. клас

Първото начално училище с фокус върху науката Izzi Science for Kids разширява своите хоризонти и търси свои бъдещи ученици. Втората учебна база очаква да бъде изпълнена с детски гласове, а вече са обявени и допълнителните свободни места за прием на ученици от 5 до 11 г. за следващата учебна година. Кампанията се възобновява с възможност за онлайн прием, но се планира и серия от отворени врати след края на извънредното положение.


За родителите, които нямат търпение да се запознаят с програмата Cambridge Primary, избрана от Izzi Science for Kids, както и с екипа от учители, е отворена регистрацията за онлайн срещи.


Izzi Science for Kids е първото начално частно училище с двуезично образование с фокус върху науката. Екипът му е създал за своите ученици от 5 до 11 г. подходяща образователна среда, в която да се развие тяхното творческо и критично мислене. Програмата следва изискванията на Министерството на образованието и STEAM програмата на Cambridge Primary, която е базирана на изграждане на ценности и развиване на ключови компетенции при малките ученици.


Децата имат по 7 часа наука на седмица в напълно оборудвана лаборатория, а сред техните учители са Никола Каравасилев, д-р Димитър Желев, Наско Стаменов, Явор Денчев. Отделно за географията и историята в училището е направен специален кабинет, оборудван с уреди за симулиране на земните процеси, аквариуми и инструменти, с които децата изграждат сами различни хабитати, исторически карти, времеви линии, игри и енциклопедии.


В програмата на Izzi Science for Kids се набляга и на основните образователни изисквания от МОН, като опитни начални педагози се грижат за подготовката по български език и математика. За общата култура на учениците се разширява и със занятия по балет, айкидо, астрономия, хип-хоп танци и програмиране.


Втората сграда на Izzi Science for Kids вече е готова да посрещне своите деца с модерни, светли и просторни класни стаи, голяма спортна зала, красива зала за танци и арт ателие. Тя следва изцяло идеята на училището за качествено, интересно и приятно образование по наука. За това в нея предстои да бъде направена и оборудвана втора лаборатория, която също като първата в училището ще отговаря на най-високите изисквания за безопасност. Втората сграда на Izzi Science for Kids, която също се намира на ул. „Ангел Каралийчев“ предлага също красив и озеленен двор, също съобразен с мерките за безопасност.


Повече информация за училището и условията за прием можете да откриете на https://izzi.academy/bg/ и на https://izzi.academy/bg/how-to-apply/.

Публикувано от Spasimir

Сподели

Снимка на деня

Красивата гордост на Странджа - Rhododendron ponticum

ггф