Стани доброволец на конференцията Smart Geography

Българското географско дружество набира доброволци, които да се включат с помощта си при провеждането на юбилейната международна географска научна конференция Smart Geography в периода 2-4 ноември в София. Големият форум отбелязва 100-годишнината от създаването на Българското географско дружество от акад. Анастас Иширков. Над 100 водещи учени географи от десетки държави по света ще вземат участие в събитието, домакинствано от СУ „Св. Климент Охридски“.

Необходимо условие е доброволците да владеят английски език на добро ниво за устна и писмена комуникация. Доброволците ще получат възможност да посетят безплатно празничната вечеря на конференцията и да се включат в една от тематичните екскурзии в третия ден на конференцията. Организационната работа на доброволците е отлична възможност да се участва в най-значимия географски научен форум в България и да се съпреживее емоцията от отбелязването на вековния юбилей на Дружеството.

Заявки за участие в срок до 19 октомври 2018 г. могат да се изпраща на електронната поща на Българското географско дружество: geography_bg@abv.bg. Дружеството запазва правото си да извърши селекция на получените заявик в зависимост от техния брой.

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Кашубски ландшафтен парк, Поморско воеводство, Полша

ггф