Резултати от Национална олимпиада по география и икономика - Варна 2016 г.

 
 
 
 
 
 
 

Публикувано от dimitar.zhelev

8 Коментара - Резултати от Национална олимпиада по география и икономика - Варна 2016 г.

St (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Къде можем да видим вариантите?

Гергана Накова (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Колега St,вероятно пак ще постъпят, като през последните години, няма да покажат изпитните варианти на олимпиадата, нима не знаете кой е зад това. И какво толкова, ако ги дадат, да сравним нивото, добре е при подготовката на децата.

Kolegata (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Слаба организация като цяло , а регистрацията бе тотален хаос . Как е възможно националната комися да продава дискове с въпроси от областни и национални кръгове на учителите ? Срамота !

Виолета Минкова (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Към Колегата: Наистина ли продаваха такъв диск? Това е повече от скандално, ако е вярно. Част от членовете на Комисията са компрометирани хора, доказано е от студенти, но чак до там да стигнат? Може ли някой да потвърди продажбата на такива дискове? Вижда ми се "интелектуално падение" и трябва МОН да бъде информиран! Крайно време е да бъдем с гражданска позиция, а не само да вярваме на псевдолидери и псевдоучени!

PhD N.P. (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Забелязвам известен спад в интереса към олимпиадата от 2-3 години насам, което отчасти се дължи на географския фестивал, който много сериозно конкурира олимпиадата и се отличава от нея с много по-приятната и дружелюбна атмосфера и разбира се много по-професионалната компетенция на организаторите. Олимпиадата просто задължително трябва да смени организаторите си - докато в журито са разни даскали от Бургас и София и докато бутат приоритетно учениците си, оправяне няма да има просто !!!

Друг колега (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Това с дисковете е напълно вярно.Странно е да се продават точно там, а и не стана ясно къде отиват парите от дисковете, не се издаваше касова бележка за закупуване.Не мисля, че там е мястото за подобна продажба. Трябва сериозно да се изменят нещата от страна на министерството, за да продължи успешно провеждането на олимпиадата.

Хайде стига (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Толкова хубави емоции имаше след фестивала, само позитивни коментари, всички бяха усмихнати и щастливи, а сега след тази олимпиада пак се почна с помията.,... нека не я коментираме вече, просто няма смисъл. Давайте идеи за следващия Фестивал :)

Гроздето е кисело (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Дискът си заслужава парите.Нали не мислите,че някой ще хвърли толкова труд за чест и слава!Хората, които са си го купили мисля,че знаят за какво иде реч и ще оценят положения труд по достойнство.Организацията беше под всякаква критика,но те и толкова си могат!Предлагам другият път комисията да е изцяло от Килифарево и Полски Тръмбеш,че всички да са доволни.Приятни празници!!!

Сподели

Снимка на деня

Пролетна панорама към Пирин от село Добърско

ггф