Регистрация за ученическо състезание „Онлайн разходка с изненади“

Българският географски онлайн фестивал 2021 г. включва в пограмата си индивидуалното състезание за ученици „Онлайн разходка с изненади“. Състезанието ще се проведе на 19 юни 2021 г., събота, от 17:00 ч. 

Индивидуалното състезание „Онлайн разходка с изненади“ представлява уникален за България състезателен формат, при който учениците са тествани върху знания и умения, които непосредствено са придобили по време на виртуална образователна разходка. В него могат да участват всички ученици, които се регистрират в споделената форма. За участие в състезанието учениците трябва да разполагат с компютър/лаптоп с достъп до интернет, работещи камера и микрофон, които да бъдат включени по време на състезанието. Участниците трябва да бъдат сами в класна или домашна стая по време на състазението - не се допуска групирането на ученици в една стая. Състезанието ще протече в два етапа. Първият е наблюдаване на виртуална образователна разходка, а вторият - полагане на тест върху видяното и наученото съдържание.

Допълни инструкции ще бъдат предоставени на регистрираните участници. Състезанието е в образователни групи 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. и 12. клас. В състезанието могат да участват и деца, обучаващи се извън територията на Република България. Краен срок за регистрация 14 юни 2021 г.

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Родният дом на империатрица Жозефина - жената на Наполеон Бонапарт , о-в Мартиника

ггф