Регистрация за индивидуално ученическо състезание „Онлайн разходка с изненади“ 2022 г.

В Българския географски онлайн фестивал 2022 г. ще се проведе индивидуалното състезание за ученици „Разходка с изненади“. Както и миналата година, то ще се проведе в онлайн формат, но въпреки това ще направим всичко възможно да донесе приятни емоции на всеки включил се в надпреварата. Състезанието ще се проведе на 16 април 2022 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч.

Индивидуалното състезание „Онлайн разходка с изненади“ представлява уникален за България състезателен формат, при който учениците са тествани върху знания и умения, които непосредствено са придобили по време на виртуална образователна разходка. В него могат да участват всички ученици, които се регистрират в споделената форма. За участие в състезанието учениците трябва да разполагат с компютър/лаптоп с достъп до интернет, работещи камера и микрофон, които да бъдат включени по време на състезанието. Участниците трябва да бъдат сами в класна или домашна стая по време на състазението - не се допуска групирането на ученици в една стая. Състезанието ще протече в два етапа. Първият е наблюдаване на виртуална образователна разходка, а вторият - полагане на тест върху видяното и наученото съдържание.

Допълни инструкции ще бъдат предоставени на регистрираните участници. Състезанието е в образователни групи 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. и 12. клас. В състезанието могат да участват и деца, обучаващи се извън територията на Република България. Краен срок за регистрация 14 април 2022 г.

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Централните части на град Хива, Узбекистан

ггф