Пролетен турнир “Наука за деца”

Пролетен турнир “Наука за деца”

За поредна година частното училище Izzi Science for Kids организира научен турнир, който привлича участници от 3. до 7. клас от всички училища в страната. Събитието се превърна в традиционна “битка” за будни умове, в които мерят сили деца с интерес към природните и обществените науки, с добре развита логика и желание да разкрият както индивидуалния си научен двигател, така и умението да бъдат част от научен екип. Поканени са всички млади изследователи с интереси в науката, като турнирът ще се проведе в залите и лабораториите на училището. Адресът на училището е: град София, ул. "Ангел Каралийчев" 10, а събитието ще се състои на 11 март от 10 до 15 часа.

Турнирът ще се проведе в два индивидуални и един отборен кръг. Децата ще могат да покажат теоретични знания и практическото им приложение по теми, свързани с природните и обществените науки. Запознайте се с подробностите за записване и провеждане на научната битка тук. Регистрацията продължава до 6 март. 

Учениците ще бъдат разпределени в три възрастови групи (3. – 4. клас; 5. – 6. клас; 7. клас), като въпросите и предизвикателствата са съобразени с изучавания материал в съответната възраст. Не е необходима допълнителна подготовка. Препъричтелно е участниците да се явят в училището около 9:45 ч. Предвидени са почивки между всеки от кръговете и здравословен обяд. 

Вижте как протече пролетният турнир “Наука за деца” през 2022 г. тук.

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Село Теплен в подножието на планината Стъргач

ггф