Представяме ви логото на Български географски фестивал - София 2023

След 3 години прекъсване Българският географски фестивал се завръща в оригиналния си формат. Домакин на фестивала е Геолого-географският факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски", а организатори на събитието са Географ БГ и Българското географско дружество.

Представяме ви логото на географския фестивал за 2023 г., чиято символика включва пин от дигитална карта, в полето на който се намира силуетът на планината Витоша. Под нейния силует е декоративен скайлайн с емблематичните обекти за София - телевизионната кула, Орлов мост, катедралният храм "Св. Александър Невски", паметникът на София, сградата на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски", високите бизнес сгради и хотели на София, Народният театър "Иван Вазов". Логото включва и надписът "Географски фестивал" и годината на провеждане. Светлите цветове символизират ясното небе, надеждата за добро бъдеще и чистотата на природата. 

Официален хаштаг на събитието е #GeoFest2023

Регистрацията за участие е отворена.

Официално лого на Български географски фестивал - София 2023 г.

Очаквайте в близките дни начало на процеса по регистрация и обявяването на националните географски конкурси, които предшестват фестивала.

Не пропускайте да се присъедините към Facebook групата на общността на Българския географски фестивал.

Напомнямаме ви, че онлайн презентациите от ПЪРВИЯ и ВТОРИЯ ден на онлайн изданието на географския фестивал през 2022 г. са достъпни онлайн за гледане. През тази година фестивалът също ще има онлайн програма.

Рекламен постер на Българския географски фестивал

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Бохинското езеро в Словения

ггф