Образователните дейности на Географ БГ през май 2018

В рамките на 4 дни Софийският фестивал на науката успя да накара всички, влюбени в науката да бъдат щастливи! 

За нас от Географ БГ бе истинско удоволствие и щастие за поредна година да бъдем партньори на най-голямото събитие за популяризиране на науката в България. Участвахме със свой демонстрационен щанд, който бе видян от стотици деца. Същевременно нашите усмихнати географи на щанда Бойка, Кирил, Митко, Лидия и Иван успяха да увлекат в магията на любимата наука всеки един от малките ни посетители. В научните ни работилници Гръм и мълнии се включиха десетки малчугани, а презентацията ни „Изчезналите светове“ бе посетена от над 100 ученици. Срещнахме се с много интересни хора, създадохме си нови приятели и видяхме нови възможности за партньорства. Вече броим месеците до следващия фестивал! 

През май месец проведохме и своите съботни детски научни работилници в учебния корпус на Музейко, както и да гостуваме в 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“, където си направихме истински вулкан с любопитните и ентусиазирани петокласници на г-жа Елена Търгова.

А ние продължаваме и юни месец с нашите детски научни работилници в учебния корпус на Музейко, с Лято в Музея и с Лято 2018 с Мачирски спорт.

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Сняг в Корнуол, Великобритания

ггф