Набират се студенти за стаж в НИГГГ към БАН

Набират се студенти за стаж в НИГГГ към БАН

Българското географско дружество в партньорство с Национален институт по геофизика, геодезия и география към БАН набира студенти за стаж по специалности География, Регионално развитие и Туризъм бакалавърска и магистърска степен.

Стажовете ще се провеждат в Департамент География на НИГГГ през периода октомври 2019 – юни 2020 г. Продължителността на стажа може да бъде от два до шест месеца.

Времето за работа и ангажиментите на одобрените кандидати ще се договарят индивидуално в зависимост от спецификата на работата, за която ще бъдат наети.  Осигурява се гъвкаво работно време, което да може да се съчетава със занятията на студентите. На одобрените кандидати ще бъде осигурено заплащане за периода на стажа.

Започва набирането на документи за първи прием на кандидати в срок до 27 септември 2019 г. (при наличие на свободни места ще има следващ прием).

Необходими документи: заявления за участие в свободен текст с имейл и телефон за обратна връзка (изпраща се на електронната поща на Българското географско дружество: geography_bg@abv.bg

Избраните кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Телефон за контакт: 02 979 33 60

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Кашубски ландшафтен парк, Поморско воеводство, Полша

ггф