„Куизът на Географ БГ“ vol.3

„Куизът на Географ БГ“ vol.3

След успешните две издания на „Куизът на Географ БГ“ предстои да се срещнем отново за да съберем феновете на географското познание и любителите на интелектуалните предизвикателства. Третото издание на куиза ще се проведе на 28 март 2024 г., четвъртък, от 19:30 ч. в бар "Гарванът и гюлето" на адрес ул. "Позитано" 3 в София. 

Напомянме, че „Куизът на Географ БГ“ е ежемесечно събитие с кауза - набраните средства от таксите за участие ще се използват за покриване на разходи при организирането на Българския географски фестивал. Таксата за участие е 5 лв. на човек. В един отбор могат да се запишат максимум до 6 души. Няма възрастово ограничение за участниците. 

Регламентът на куиза е следният:

В първи кръг ще има 10 въпроса от затворен тип, докато във втори кръг ще има 10 с отворен отговор. Третият кръг пък ще бъде тематичен, като темата се съобщава предварително, а четвъртият рунд ще се състои от различни загадки с мултимедийни файлове (видеа, музика, картини и т.н.). Последният кръг сме нарекли „Професорският кръг“, защото въпросите ще бъдат съставени от проф. Румен Пенин.

Максималният брой точки на куиза ще бъде 100, а за победителите ще има интересни награди.

Тематичният кръг за предстоящото издание ще бъде „Музика и танци по света“.

Регистрацията за участие става чрез попълване на регистрационната форма. Всеки отбор ще получи потвърждение за успешна регистрация. Съобщаваме, че предстоят да бъдат изготвени различни ранглисти на база изминалите кузиове, затова съветваме да записвате отборите си с използваните от вас имена в предходните издания. 

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Родният дом на империатрица Жозефина - жената на Наполеон Бонапарт , о-в Мартиника

ггф