Коледното село на България 2023 г.

Коледното село на България 2023 г.

Коледното село на България в с. Чавдар Ви очаква за трета поредна година с още повече приятни изненади и настроение от 2-ри до 31-ви декември 2023 г. всяка събота и неделя. Коледни изненади, открита музикална сцена, театър, зона за хранене с местни фермерски продукти, немски специалитети, коледни сладкиши, палачинки, греяно вино, както и базар на изкуствата с художествени занаяти.

Тази година ще имате възможността да се насладите на по-богата и разнообразна културна програма за малки и големи. Очакваме Ви заредени с много коледно настроение, а другото оставете на нас! Както казват местните, "който е усетил духа на Чавдар, винаги се връща с желанието да допринесе с нещо за развитието на селото и местната общност"! Сред гостите тази година ще са писателите Георги Караманев и Георги Бърдаров, журналистът Георги Милков, анестезиологът-реаниматор Борис Таблов; певицата Дара Екимова, рокаджията Росен Усев, финалистът от „Гласът на България“ Кристиян Грънчаров, вокално трио FLAWLESS, Теди Кацарова и Дичо; шеф готвачите Светлана Илиева и Лъчо Лачев; певците Преслава Пейчева и Ясен Велчев и други.

Програмата на откриващия ден

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Чавдар, като част от културният й календар, както и "Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД. Официални спонсори на събитието са Домейн Менада и DIAGEO. Организатори на събитието са консултантска фирма Данубио Консулт ООД и бар-кафене "KaRe-Arte"! 

Село Чавдар, източник: Дестинация Средногорие

Вход свободен за всички събития в програмата на Коледно село Чавдар!

Цялата програма може да откриете тук:

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Паметникът на Димитър Списаревски в квартал “Дружба 1”

ггф