Коледен куиз на ГГФ Vol.5

Коледен куиз на ГГФ Vol.5

Скъпи приятели на географията, с радост съобщаваме, че тази година отново ще се проведе традиционния географски куиз за суденти на Софийския университет. За повече информация прикачваме поста на ФСС на ГГФ:

Уважаеми колеги, с огромна радост Ви съобщаваме, че ФСС на ГГФ организира Коледен куиз Vol. 5. След успешните  4 издания, тази година куизът се завръща в присъствена форма! Куизът ще се проведе:

-На 16.12.2022 г.;

-От 18:30 ч.;

-В аудитория 252 на ГГФ (етаж 2, Северно крило, Ректорат).

Срокът за записване на отборите е от 01.12.2022 г. до 09.12.2022 г. вкл. В куиза имат право да участват всички студенти и докторанти на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Включете се, като съставите отбор между 3-6 души. Запишете се на имейл: fss_ggf@abv.bg , като изпратите:

-Името на своя отбор;

-Имената на капитана и участниците в отбора;

-E-mail на капитана.

Ще има много награди и хубави емоции!

Отправяме и едно предизвикателство - Каним прекрасните асистенти на ГГФ да участват също, като съставят свой собствен отбор!

Бихме искали да споделим с Вас още една новина - тази година ФСС на ГГФ, заедно с ръководството на Факултета, биха искали да допринесат за разпръскването на доброта, светлина и топлина през коледните и новогодишните празници, като се включат активно с благотворително дарение за фондация „Българската Коледа“! Който би пожелал да се включи в инициативата, ще има възможност да дари средствата си по време на Коледния куиз на 16.12.2022 г.!

Нека дадем пример и да бъдем по-добри в тези светли празнични дни!

С пожелание за щастлив нов месец,

Екипът на ФСС на ГГФ

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Шоколадовите хълмове на о-в Бохол, Филипините

ггф