Къде и кога ще бъде географският фестивал през 2017?

Щастливи сме да съобщим на любителите на географията, че географски фестивал ще има и през 2017 г. През последните месеци Организационният комитет получи няколко достойни заявки за домакинство на третото издание на фестивала. След направените консултации вече може официално да съобщим, че:

на 22 и 23 април 2017 г. град Пазарджик ще бъде домакин на най-голямото географско събитие в България.

Ще бъдем изключително щастливи заедно да отбележим Деня на Земята в първия ден на фестивала!

Процедурата за регистрация за участие ще започне в началото на 2017 г. Тогава очаквайте подробности и за отделните събития от програмата на Български географски фестивал - Пазарджик 2017.

За всякакви въпроси, свързани с провеждането и организацията на фестивала, не се колебайте да ни пишете на hello@geograf.bg

Ако все още не сте успели да гласувате за нашата кауза в Промяната,

все още можете да го направите като кликнете върху картинката отдолу.

Публикувано от dimitar.zhelev

2 Коментара - Къде и кога ще бъде географският фестивал през 2017?

Деница (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Супер! И в моя град огря слънце! Заповядайте, градът ни е страхотен и географите със сигурност знаят защо са го избрали. Успех на фестивала!

Росен Николаев (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Чудесно е, че сте избрали Пазарджик. Има какво да видите и преживеете в нашия град. От сърце ви желая успех! И този сайт е страхотен, влизам в него, но едва сега изказвам мнението си. Успех на фестивала и все така напред, независимо от действителността ни. С уважение! РН

Сподели

Снимка на деня

Старият град в Созопол

ггф