Елате в Бургас на сафари с фотоапарат

Най - интересните представители на дивата фауна ще бъдат изваяни от талантливите ръце на трима скулптори от Русия, двама от Украйна, по един представител на Полша, Португалия, Чехия, Холандия, Словакия, Австралия и Турция. Своето майсторство и доказан професионализъм ще демонстрират и седем скулптори от България.  
 
В сряда (22 април) започва обработката на пясъка и подготовката на терена - добре познатото място в парк "Езеро", до Конна база.
 
Освен мащабните пясъчни фигури, в изданието на фестивала тази година се подготвят допълнителни изненади и приключения за малки и големи. Очаквайте "НА САФАРИ С ФОТОАПАРАТ" през лятото!
 
Фестивалът на пясъчните скулптури е знаково за Бургас ежегодно събитие. Посещаемостта му постоянно нараства и през 2014-та надмина 100 000 души.
 
"Събитието създава незабравими спомени у децата и представя сюжети за великолепни снимки, които да украсят вашия албум. Добре сте дошли в Бургас!" - с тези думи кметът Димитър Николов отправя своята гостоприемна предварителна покана към туристи от страната и чужбина.
 
 

Публикувано от geolub

Сподели

Снимка на деня

Плажът и залива Магенс на о-в Сейнт Томас са сред най-красивите в света, според класация на NG, Американски Виржински острови

ггф