Детски научни работилници в ГГФ на СУ "Св. Климент Охридски"

Тази година част от фестивалната програма на Българския географски фестивал ще включи, за първи път, провеждането на специални научни работилници в музеите на домакините от Геолого-географски факултет.

Работилниците ще бъдат водени от учени от факултета и ще включват разнообразни теми. Всяка работилница ще бъде ориентирана към практически умения и ще включва демонстрации и упражнения, които да помогнат на децата да развият своето въображение и да научат нови, интересни факти за Земята.

Събитията са предназначени само за групи ученици (класове или групи от занимални) от I до IV клас.

Не пропускайте възможността да се запознаете с последните открития в науките за Земята и да придобиете нови знания и умения! Регистрацията за работилниците се извършва чрез попълване на формуляра по-долу. Всеки преподавател може да избере удобен за неговата група час, дата и тема за работилницата. Цената за посещение на дете е 15 лв. и включва такса за вход в музея, научна беседа и практическа дейност за всички деца. В една група може да присъстват до 30 деца.

Научните работилници се осъществяват от Географ БГ в партньорство с Геолого-географски фактултет на Софийския университет. 

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Изглед към град Чефалу, Сицилия

ггф