Българското географско дружество вече и с канал в YouTube

Българското географско дружество продължава да разширява обхвата на своето развитие, като от съвсем скоро вече има канал в най-голямата световна платформа за видеосподеляне YouTube. По този начин ще може да се предава информация и в нов вид социална платформа, което би спомогнало разпространението на БГД и неговите дейности. Така най-голямата географска организация у нас ще може по-лесно да продължи своята мисия, а именно да популяризира географската наука у нас.  Линк към YouTube канала на БГД

 От редакционния борд ще очакваме публикуването на тематични информационни видеа, посветени на основни теми от публикационния процес включително: писане на статии, рецензиране, редактиране, създаване и поддръжка на академични профили, цитиране, индексиране и много други. От Дружеството вече публикуваха и първия си видеоклип. 

  Българското географско дружество е организация с над стогодишна история, която има за цел да спомага за научното развитие на всички направления на географската наука. Затова напомняме, че всеки от вас, които споделя идеите на Дружеството, може да стане негов член. За целта трябва да се попълни кратък формуляр и да се заплати символичен членски внос. Повече информация тук.

Публикувано от boyan.petrov

Сподели

Снимка на деня

Храмът "Св. Троица" в Свищов

ггф