Български географски онлайн фестивал 2021 г.

Български географски онлайн фестивал 2021 г.

В условията на пандемия през 2020 г. се наложи да отменим планираното във Велико Търново шесто издание на Българския географски фестивал. Тази година на 19 и 20 юни Българският географски фестивал ще осъществи шестото си издание, което ще бъде изцяло в онлайн среда. Развитието на технологиите ни позволява да поддържаме географския дух въпреки трудностите на времето и да съхраним ентусиазма на географската общност в България до по-добри времена, когато ще успеем да възстановим фестивала в класическия му вид. 

Българският географски онлайн фестивал ще включва разнообразни събития в богата програма. Запознайте се с най-важните дати, свързани с участието, организацията и провеждането на фестивала:

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СЪБИТИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ГЕОГРАФСКИ ОНЛАЙН ФЕСТИВАЛ

До 12 май 2021 г. може да изпращате предложения за събития в рамките на Българския географски онлайн фестивал. Всеки човек, институция или организация може да предложи събитие в онлайн формат, което възнамерява да организира. Примери за такива събития са научнопопулярна презентация, образователна рабитилница, обучение за учители, кръгла маса, представяне на книга, премиера на филм и т.н. Включването на предложените събития в официалната програма на Българския географски онлайн фестивал зависи от решение на Организационния комитет след запознаване с направените предложения. След изтичането на крайния срок Организационният комитет ще се свърже с всеки човек и организация, подали предложения за събитие.

Организации, които желаят да станат партньори или спонсори на фестивала могат да се свържат с нас по e-mail: hello@geograf.bg

Предложенията за събития може да правите в посочената онлайн форма:

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Някои от събитията на Българския географски онлайн фестивал ще изискват предварителна онлайн регистрация, тъй като ще бъдат с ограничен брой участници. В периода между 17 и 31 май ще може да направите регистрацията за предложенитие събития, които изискват предварително записване. Голяма част от събитията ще бъдат публични и с неограничена аудитория. Следете страницата на Географ БГ активно през май месец, за да следите актуалните новини около регистрацията.

ОРГАНИЗАТОРИ И ОРГАНИЗАЦИОНЕН КОМИТЕТ

Българският географски фестивал се организира от Географ БГ и Българско географско дружество. Организационният комитет за провеждане на фестивала е в състав: проф. Румен Пенин, председател, доц. Климент Найденов, проф. Стоян Недков, доц. Георги Бърдаров, доц. Стелиян Димитров, доц. Димитър Симеонов, проф. Милен Пенерлиев, доц. Веселин Петков, гл. ас. Димитър Желев, гл. ас. Евгения Сарафова, гл. ас. Атанас Китев, гл. ас. Августа Степчич, гл. ас. Калоян Цветков, гл. ас. Мария Петрова, ас. Христина Проданова, Теодора Димитрова, Лидия Семерджиева, Десислава Христова, Спасимир Пилев, Кирил Николов, Иван Иванов - Suricactus. 

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Гледка от Бекови скали към язовир Въча

ггф