Безплатно обучение за работа с Map Creator по време на географския фестивал в Стара Загора

Here (Хиър Юръп Б.В. - Клон България) има удоволстовието да покани всички заинтересувани участници в Българския географски фестивал - Стара Загора 2019 да се включат в безплатно обучение за работа с картографската апликация Map Creator. Обучението цели да покаже как по лесен и ефективен начин всеки потребител може да генерира собствени картографски изображения. Обучението е изключително подходящо за учители, студенти, докторанти, ученици, както и за всеки любител на географските карти.

Необходими условия за участие в обучението са:

- предварителна регистрация в сайта на Here (при затрудняване в регистрацията, не се колебайте да се свържете с българския клон на Here за съдействие - aleksandar.todorov@here.com)

- всеки участник да бъде със свой лаптоп на обучението (от Here могат да съдействат с осигуряването на няколко бройки лаптопи. За запазване на лаптоп свържете се с екипа на Here - aleksandar.todorov@here.com)

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ В ГЕОГРАФСКИЯ ФЕСТИВАЛ И РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕТО СА ДВА РАЗЛИЧНИ ПРОЦЕСА. ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ОБУЧЕНИЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СОБСТВЕНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО ПОСОЧЕНИЯ НАЧИН.

Обучението ще се проведе на 20 април 2019 г., събота, от 11:00 до 12:00 ч. в сградата на Второ ОУ "Петко Р. Славейков", разположена непосредствено до сградата на Държавна опера Стара Загора, където ще се проведе фестивалът. Официалното откриване на фестивала ще бъде от 13:00 ч. (пълна програма за събитията от фестивала очаквайте в близките дни).

По време на обучението също така ще бъде представен и новият продукт на компанията HERE XYZ - приложение, чрез което могат да се правят различни по формат упражнения, визуализации, презентации, интеграции с уеб сайтове и т.н. 

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Централните части на град Хива, Узбекистан

ггф