Безплатно обучение на учители - Тримариум - образователните игри като ефективни средства за преподаване

От името на Българското географско дружество бихме желали да отправим предложение Вашето училище да участва в интерактивен урок по география, история, хуманитарни науки или английски език: „Тримариум. Образователните игри като ефективни средства за преподаване“.

Урокът е с продължителност 45 минути и се провежда на английски език.

Участниците ще получат комплект от нашата оригинална игра „Тримариум“, която има за цел популяризиране на географските познания за 12-те държави от международната инициатива „Три морета“ (България, Чехия, Естония, Хърватия, Латвия, Литва, Унгария, Австрия, Полша, Румъния, Словения, Словакия).

Демонстративният урок ще се проведе на 30 май 2022 г. от 17:00 ч. в Ректората на Софийския университет (регистрираните участници ще получат имейл с детайли).

За да участвате в урока, моля попълнете формата за регистрация. (изберете 30 май като дата във формата за регистрация и 1 като брой уроци).

Урокът е безплатен, тъй като е част от проекта „Тримариум. Образователни игри, стимулиращи сътрудничеството между участниците в инициативата Три морета “. Проектът съдържа семинари за учители, игри в училищата от 12-те държави и международен, многоезичен куиз за Централна Европа.

За повече информация може да посетите уебсайта www.trimarium.jagiellonska.org (на 12 езика, вкл. български) или директно да се свържете с организираторите:

Сабина (полски, английски, руски език), имейл: sguzik@jagiellonska.org, тел: +48 781 906 083

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Паметникът на Светите братя Кирил и Методий

ггф