Beglika Fest 2017 събира любителите на природата в Родопите

Беглика е фестивал, който се провежда ежегодно от 2008 г. до сега. В края на лятото той събира на поляните в южната част на яз. „Голям Беглик“ една общност от съмишленици - свободни хора, ентусиасти и мечтатели, които търсят живот в хармония с природата.
 
Фестивалът традиционно включва артистича програма (музика, театър, цирк), духовни практики, дискусии в общност, образователни инициативи, занаяти, художествени ателиета, забавни игри за деца и възрастни, спортни дейности и др.
 
Географ БГ е партньор на тазгодишния фестивал. Заедно през петте дни на Беглика фест заповядайте на организираните от нас образователни еко походи из природата на Родопите (всеки следобед от 17:00 ч. тръгване от Info Point). Ще си говорим за най-вълшебната българска планина, за нейната природа, за изумителното биоразнообразие, за нейните скрити богатства. 
 
В програмата на Форум Беглика включва и дискусии на тема Възстановяване на българската природа в граничните територии" и Природата на Западните Родопи", водени от д-р Димитър Желев, съосновател на Географ БГ и Конфликти  породени от климатичните промени и недостиг на вода", водена от доц. д-р Георги Бърдаров
 
Следете страницата на Beglika Fest 2017 и научете как да посетите фестивала!
 
 
 
 

Публикувано от geolub

Сподели

Снимка на деня

Бохинското езеро в Словения

ггф