5 години Географ БГ

5 години Географ БГ

Щастливи сме да отбележим 5-ата годишнина от пускането на сайта Географ БГ - наша сбъдната мечта и всекидневна кауза.

Минахме през различни етапи от своето развитие. Научихме много ценни уроци. Запознахме сме със страхотни хора, отдадени на науката и образованието. Срещнахме се невероятни пътешественици и мечтатели. Озариха ни усмивките на хиляди любознателни деца от цялата страна. Трудно можем да опишем всичко, което сме преживели, но то определено ни вдъхновява!

Нашата мисия остава неизменима – да популяризираме географията и науките за Земята сред обществото и най-вече сред децата на България. Радваме се на всяка обратна връзка, която получаваме за съдържанието на сайта; за географския фестивал, който организираме; за е-списанието, което издаваме; за нашите географски продукти и за всяка една дейност, в която се включваме с ентусиазъм.

Благодарим ви за подкрепата и доверието през изминалата петилетка. Навлизаме в нова и обещаваме тя да бъде още по-динамична и географска. Неоценима е подкрепата, която сме получавали и получаваме от нашите приятели, читатели, партньори и фенове на географията!

И в навечерието на 5-ата годишнина на Географ БГ отправяме поглед към 5-ото издание на Българския географски фестивал, който тази година ще се проведе в Стара Загора. Очакваме ви там. РЕГИСТРАЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ГЕОГРАФСКИ ФЕСТИВАЛ – СТАРА ЗАГОРА 2019

Публикувано от dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Музиканти от Доленския район в Словения

ггф