2 години Географ БГ

2 години Географ БГ

Екипът на сайта изказва своята искрена благодарност на всички, които ни подкрепят. Благодарим на нашите читатели, които ни дават стимул да продължаваме да разпространяваме географското познание. Благодарност и към всеки, който е споделил мнение, изказал е градивна критика или ни е дал ценен съвет. Оценяваме го!  Много хора ни помогат по различни начини и са съпричастни с дейността ни – с авторски текстове, с тестове, със снимки, с интервюта и др.  Благодарим ви!!!

Втората година от нашето съществуване бе посветена на прохождането на Географ БГ в реалния свят. Важни стъпки за това бяха съорганизаторството на Първия географски фестивал - Ямбол 2015, участието в Софийския фестивал на науката и стартирането на Центъра за знания на Географ БГ. Сайтът промени визията си с идеята да бъде по-полезен и по-приятен, да предоставя актуална и интересна географска информация от света и България, да бъде информационна трибуна за споделяне географски новини, събития и каузи.

Надяваме се през третата година да продължим с популяризирането на любимата География. Очакваме ви на Българския географски фестивал - Казанлък 2016 и на Софийския фестивал на науката. Добре сте дошли! Очаквайте от нас още географски изненади и приключения през 2016 г.!

Публикувано от geolub

1 Коментара - 2 години Географ БГ

Марина Стоева (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Честит рожден ден, мили приятели! Желая от сърце още дълги години да радвате и обогатявате географски своите читатели!

Сподели

Снимка на деня

Паметникът на Димитър Списаревски в квартал “Дружба 1”

ггф