Съботна географска работилница: Строежът на Земята

...
Земята не е само това, което виждат очите ни... всеки е чувал за ядрото на Земята, но какво всъщност представлява то? Къде се "раждат" движещите сили, които карат континентите да се преместват? Къде се намират огнищата на земетресенята? На всички тези въпроси ще дадем отговор в събота, когато заедно с нашите малки откриватели ще правим опити, в които ще покажем как се движат плочите, какво става, когато се сблъскват, защо ядрото е толкова далеч от нас и толкова важно за съществуването на всички живи организми и още куп други любопитни теми. Заповядайте!

Съботна географска работилница: Строежът на Земята

 

Земята не е само това, което виждат очите ни... всеки е чувал за ядрото на Земята, но какво всъщност представлява то? Къде се "раждат" движещите сили, които карат континентите да се преместват? Къде се намират огнищата на земетресенята? На всички тези въпроси ще дадем отговор в събота, когато заедно с нашите малки откриватели ще правим опити, в които ще покажем как се движат плочите, какво става, когато се сблъскват, защо ядрото е толкова далеч от нас и толкова важно за съществуването на всички живи организми и още куп други любопитни теми.

Заповядайте!

 

Кога?


Събота, 06.02.2016 г.

11:00-12.30 ч. смесена група за деца на възраст от 6 до 11 г. 

14:00-15.30 ч. за деца на възраст от 5 до 8 г.  

16:00-17:30 ч. за деца на възраст от 6 до 8 г.

 

Къде?

Географ БГ – Център за знания, ул. „Граф Игнатиев” №12, ет. 3. Подробно указание за това как да ни намерите можете да видите тук.

 
Цена: 8 лв.
 

 

 

 

 
 

Коментари (0)