Свищов: Географска фотоизложба на Румен Пенин

...
Пътуващата фотоизложба на известния географ и пътешественик Румен Пенин с прекрасни снимки от интересни места от цялото земно кълбо. Снимките са авторски и са направени по време на неговите пътешествия. Изложбата има научно-популярен характер, тъй като десетките фотографски платна са съпътствани с пояснителен образователен текст. Изложбата е изключително подходящо събитие за организирано посещение на ученици. Входът е свободен.

В момента пътуващата фотоизложба на проф. Румен Пенин "Географията - пътешествие и приключение" гостува в дунавския град Свищов. Тя е изложена в сградата на общината. Изложбата бе открита вчера и ще продължи до 18 февруари.

Следваща спирка от националното "пътешествие" на изложбата е Разград. На 20 февруари в 15.00 ч. тя ще се открие в сградата на Общинския културен център. Българският географски портал geograf.bg ще продължи да ви уведомява за датите и местата, където можете да посетите интересни изложби, посветени на Земята.
 
Откриване на изложбата в Шумен през есента на 2013 - Директорът на РИМ Шумен Даниел Руменов и проф. Стела Дерменждиева, снимка: Издателство "Булвест 2000" 
 

Коментари (0)