Курс по презентационно и словесно майсторство

...
Този практически насочен курс се провежда за пети път в София. Предварителната презентационна вечер е със свободен вход и е открита за всички, които желаят да присъстват, но е задължителна част от курса за всички регистрирани участници.

Предварителна презентационна вечер - 11.11.2015 г. от 19.00 часа - вход свободен, в залата на културен център "G8" (ул. У. Гладстоун №8) с безплатна презентация на тема: "7-те черти за превръщането на всяка история в завладяваща" от Иво Топалов. Всичко, което той разкаже, ще бъде илюстрирано моментално на практика с историите на д-р Георги Бърдаров за силата на човешкия дух (от презентацията на неговата книга "27 велики футболни истории"). 

 

Курсът е създаден и воден съвместно от трикратния безапелационен победител в състезанието за оратори и презентатори „Майстор на думите“ и автор на най-четения български разказ в интернет „За петата ракия или колко е хубав животът“, доц. д-р Георги Бърдаров и писателя Иво Топалов, създател и водещ на формата „Майстор на думите“.

 

Повече информация можете да откриете тук.

 

 

Коментари (0)