Сливен: Географска фотоизложба на проф. Румен Пенин

...
Пътуващата фотоизложба на известния географ и пътешественик проф. Румен Пенин е с прекрасни снимки от интересни места от цялото земно кълбо. Снимките са авторски и са направени по време на неговите пътешествия. Изложбата има научно-популярен характер, тъй като десетките фотографски платна са съпътствани с пояснителен образователен текст. Изложбата е изключително подходящо събитие за организирано посещение на ученици. Входът е свободен.

Следваща спирка от националното „пътешествие" на изложбата е град Сливен. На 16 март 2017 г. от 14:00 ч. проф. Пенин ще открие изложбата в художествена галерия „Димитър Добрович" и ще изнесе лекция в зала „Май" на община Сливен.

 

 

Географ БГ ще продължи да ви уведомява за датите и местата, където можете да посетите интересни изложби, посветени на Земята. 

 
 
 
 

Коментари (1)

Надя Тенева
20.03.2017 08:17
Иложбана на проф. Пенин е мълк прзник за географската душа. Децата ми са били на откриването и са възхитени от разказа на професора, а вчера със съпруга ми я посетихме и не ни се тръгваше от галерията. Толкова много места посетихме за час. Благодаря за преживяването.