Къде и кога ще бъде географският фестивал през 2017?

23.11.2016
Организационният комитет определи датата и мястото за провеждане на Българския географски фестивал през 2017 г. Научете повече!

Щастливи сме да съобщим на любителите на географията, че географски фестивал ще има и през 2017 г. През последните месеци Организационният комитет получи няколко достойни заявки за домакинство на третото издание на фестивала. След направените консултации вече може официално да съобщим, че:

 

на 22 и 23 април 2017 г. град Пазарджик ще бъде домакин на най-голямото географско събитие в България.

 

Ще бъдем изключително щастливи заедно да отбележим Деня на Земята в първия ден на фестивала!

 

Процедурата за регистрация за участие ще започне в началото на 2017 г. Тогава очаквайте подробности и за отделните събития от програмата на Български географски фестивал - Пазарджик 2017.

 

За всякакви въпроси, свързани с провеждането и организацията на фестивала, не се колебайте да ни пишете на hello@geograf.bg

 

Спонсори на Български географски фестивал - Пазарджик 2017

 

Издателство "Булвест 2000"

Хиър Юръп Б.В. - Клон България

 

Организатори и партньори

Географ БГ

Географ БГ

Община Пазарджик

Българско географско дружество

Фондация "Промяната"

Организатори и спонсори на Българския географски фестивал

Уикипедия България

 

 

Коментари (2)

Росен Николаев
23.11.2016 21:25
Чудесно е, че сте избрали Пазарджик. Има какво да видите и преживеете в нашия град. От сърце ви желая успех! И този сайт е страхотен, влизам в него, но едва сега изказвам мнението си. Успех на фестивала и все така напред, независимо от действителността ни. С уважение! РН
Деница
23.11.2016 10:41
Супер! И в моя град огря слънце! Заповядайте, градът ни е страхотен и географите със сигурност знаят защо са го избрали. Успех на фестивала!