Резултати от Национална олимпиада по география и икономика - Варна 2016 г.

25.04.2016
Предтавяме ви резултатите и крайното класиране на учениците на националния кръг от Националната олимпиада по география и икономика, провел се във Варна на 23-24 април 2016 г.

Виж крайно класиране 7. клас
 
 
Виж крайно класиране 8.-9. клас
 
 
Виж крайно класиране 10.-12. клас
 
 
 

Коментари (9)

Хей, Грозде...дискът е с труд на колеги експперти и учители от различни области на страната ине зная какъв е приноса на създателите му. Никой от нас не е получил и стотинка от продавента му,
28.04.2016 19:59
Хей, Грозде...дискът е с труд на колеги експерти и учители от различни области на страната и не зная какъв е приноса на създателите му. Никой от нас не е получил и стотинка от продаването му, да сме наясно! Можем да получим всички тези неща от диска и безплатно и да ги използваме в работат си и за подготовка на учениците за олимпиада. Не е ли така? Не обиждайте Килифарево и Полски Тръмбеш, там работят учители по-добри от тези в Комисията, така наречената. Иначе да са ви светли празниците и да вървим напред!
Гроздето е кисело
28.04.2016 13:43
Дискът си заслужава парите.Нали не мислите,че някой ще хвърли толкова труд за чест и слава!Хората, които са си го купили мисля,че знаят за какво иде реч и ще оценят положения труд по достойнство.Организацията беше под всякаква критика,но те и толкова си могат!Предлагам другият път комисията да е изцяло от Килифарево и Полски Тръмбеш,че всички да са доволни.Приятни празници!!!
Хайде стига
27.04.2016 09:19
Толкова хубави емоции имаше след фестивала, само позитивни коментари, всички бяха усмихнати и щастливи, а сега след тази олимпиада пак се почна с помията.,... нека не я коментираме вече, просто няма смисъл. Давайте идеи за следващия Фестивал :)
Друг колега
27.04.2016 08:25
Това с дисковете е напълно вярно.Странно е да се продават точно там, а и не стана ясно къде отиват парите от дисковете, не се издаваше касова бележка за закупуване.Не мисля, че там е мястото за подобна продажба. Трябва сериозно да се изменят нещата от страна на министерството, за да продължи успешно провеждането на олимпиадата.
PhD N.P.
26.04.2016 01:01
Забелязвам известен спад в интереса към олимпиадата от 2-3 години насам, което отчасти се дължи на географския фестивал, който много сериозно конкурира олимпиадата и се отличава от нея с много по-приятната и дружелюбна атмосфера и разбира се много по-професионалната компетенция на организаторите. Олимпиадата просто задължително трябва да смени организаторите си - докато в журито са разни даскали от Бургас и София и докато бутат приоритетно учениците си, оправяне няма да има просто !!!
Виолета Минкова
25.04.2016 22:41
Към Колегата: Наистина ли продаваха такъв диск? Това е повече от скандално, ако е вярно. Част от членовете на Комисията са компрометирани хора, доказано е от студенти, но чак до там да стигнат? Може ли някой да потвърди продажбата на такива дискове? Вижда ми се "интелектуално падение" и трябва МОН да бъде информиран! Крайно време е да бъдем с гражданска позиция, а не само да вярваме на псевдолидери и псевдоучени!
Kolegata
25.04.2016 21:14
Слаба организация като цяло , а регистрацията бе тотален хаос . Как е възможно националната комися да продава дискове с въпроси от областни и национални кръгове на учителите ? Срамота !
Гергана Накова
25.04.2016 17:11
Колега St,вероятно пак ще постъпят, като през последните години, няма да покажат изпитните варианти на олимпиадата, нима не знаете кой е зад това. И какво толкова, ако ги дадат, да сравним нивото, добре е при подготовката на децата.
St
25.04.2016 11:04
Къде можем да видим вариантите?